Over ons

Over ons

M.A.G Flowers is een echt familie bedrijf en gespecialiseerd in de nationale en internationale handel van bloemen en planten. Door onze Franse roots zijn wij begonnen met het exporteren van bloemen en planten naar groothandelaren in Frankrijk. Maar door de groei van de afgelopen jaren, hebben wij ons ook uitgebreid naar de retail markt.

Wij staan erom bekend, dat wij de beste kwaliteit bloemen voor de beste prijs altijd netjes op tijd bij onze klanten afleveren. Dit komt tot stand door de samenwerking van, onze inkopers met vele jaren ervaring en kennis, ons efficiënte logistiek proces en de nauwe banden met onze transporteurs. Wat bij ons hoog in het vaandel staat, is een goede relatie met onze klanten. Wij werken daarom hard om onze klanten tevreden te stellen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, kopen wij in op alle klokken van Aalsmeer en Naaldwijk maar bestellen wij ook direct van kwekers.  Bij ons bestellen kan daarom ook in onze webshop, via de mail of de telefoon

WAAR WIJ GOED IN ZIJN

Onze service

Direct van de kweker
Wilt u een bestelling doen direct bij de kweker, is dat geen probleem. Nadat u uw bestelling bij ons heeft doorgegeven, zullen wij deze doorgeven aan de kweker. De bestelling wordt vervolgens voor uw klaar gezet en naar ons opgestuurd zodat u de meest verse bloemen kan ontvangen.
Inkopen op bestelling
Dagelijks kunt u uw bestellingen bij ons opgeven via de telefoon, mail of natuurlijk uit onze uitgebreide webshop.
24/7 bereikbaar
Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, zijn wij 24/7 bereikbaar. U kunt ons natuurlijk altijd bereiken via de mail en telefoon.
Verkoopprijs
Door de jaren ervaring en kennis van onze inkopers zorgen wij altijd voor de meest scherpe verkoopprijzen.
Levering
Door de nauwe banden met onze transporteurs kunnen wij onze producten waar dan ook ter wereld altijd netjes op tijd bij u afleveren.
Gepassioneerd & gedreven
"Wij zijn dagelijks bezig om de beste kwaliteit & levering te voorzien voor onze klanten" - Milan Guitton CEO
JOIN US NOW